regidorsSom Manel i Maria. Manel és bomber, Maria mestra. Els dos hem estat, des de sempre, molt implicats amb la societat gaspatxera, formant part de diverses associacions, participant de les festes i actes que es realitzen en els dos nuclis, i movent-nos per defendre la nostra idea del que han de ser Alcalà i Alcossebre i per tot allò que considerem just.

Junts, formem un bon tàndem. Manel aporta l’experiència, el saber fer, coneix ja el treball que es fa dins l’ajuntament. Maria aporta aire fresc, noves idees, maneres de fer renovades i una nova visió del que ha de ser la política local. Estem compenetrats. Treballem colze amb colze des de fa quatre anys, sense fissures ni discussions. Sabem respectar i valorar els punts forts de l’altre, i tirar una mà en els punts dèbils. Cadascun dels dos tenim unes especialitats, unes preocupacions i unes motivacions, que hem sabut encaixar des del primer dia per fer un nucli sòlid.

Nosaltres som qui ens encarreguem de coordinar l’equip de treball de COMPROMÍS PER ALCALÀ I ALCOSSEBRE. I hem parlat de coordinar, no de liderar. Perquè el nostre esperit no és de lideratge, sinó de treball en equip, d’escoltar totes les opinions i totes les opcions i arribar, entre tots i totes, a la millor solució possible. No ens sap greu reconèixer que no ho sabem tot (som humans), i que necessitem quantes més veus millor per poder trobar el millor camí.

I tenim darrere un gran equip. Un equip on cadascú aporta la seva particular visió de les coses, per tal que la visió global siga ampla i diversa. Tenim un equip on es veuen representades les inquietuds d’Alcossebre i les d’Alcalà, les preocupacions de la gent jove i de la gent més madura, els mals de cap de l’estudiantat, de les persones autònomes, d’aquells i aquelles que treballen per compte aliè…

Tenim, segur, un gran equip per poder ser decisius en la governabilitat del nostre ajuntament en estes eleccions. I destaquem la tasca d’este equip perquè no governa només un cap de llista. No governen només les persones que resulten regidores després de les eleccions, sinó tot l’equip que tenen darrere, i que continua donant-los suport, idees, que continua treballant des de l’ombra.

Per això tenim la seguretat que som la millor alternativa per a Alcalà i Alcossebre, i que, junt amb vosaltres, trobarem la millor manera de recuperar Alcalà i Alcossebre. Ja és hora, RECUPEREM EL POBLE.