Soc Etel Marco i tinc 58 anys. He viscut a Alcalà fins als 24 anys, des de llavors he construit amb la meva parella la nostra vida a cap i corb, i he tingut 3 Fills.
He treballat de cambrera d’hotel, cuinera de restaurant i agricultora, on venia els nostres productes a casa.
Sempre he lluitat per tot alló que crec que és el millor per a tots. En els anys de col.legi dels meus fills vaig col·laborar en l’AMPA d’Alcalà, i vaig ser designada per anar al consell escolar municipal, on vaig treballar per aconseguir que fora el col.legi de la Mola una realitat, que era tan necessari per als xiquets com per als pares.
He format part del diari “Anem Anant” on hem denunciat tot tipus d’il.legalitats de les corporacions municipals, tambe hem lluitat per salvar Capicorb de l’especulació.
Per això dono el meu suport a la candidatura de Compromís, perque és un gran equip de persones que te molt de treball per fer i és capaç d’això i més.
Alcalà, Alcossebre, Capicorb, les Fonts i el Pinar formen part d’un gran municipi, molt divers i complicat, i han de ser escoltats, perquè és hora de tenir veu.
El 26 de maig el vot és l’arma més valuosa que tens per a poder fer un gran canvi, i tu pots fer-ho possible, perque junts serem imparables!