Rosa_EbriSóc Rosa i em guanye la vida treballant a l’estiu a Alcossebre i a l’hivern a Alcalà. Sóc una persona del poble de tota la vida on he crescut i m’he desenvolupat com a persona. Amb idees d’esquerres, crec que la política necessite un canvi real que ha de vindre des de les institucions i les persones que les formen.

Veig en Compromís un partit progressista d’esquerres, compromès amb l’ecologia, amb la llengua i amb el benestar de la ciutadania. Sense dubte és la millor alternativa al bipartidisme, i aposte per ell i per l’equip que s’ha format a Alcalà i Alcossebre representant-­lo. Estic segura que este equip és el millor per retornar-li la dignitat al nostre ajuntament i posar-­lo, de nou, al servei de les persones.

Penso que la gent del poble ha de reprendre la paraula i ha de sentir-se representada per la gent que ocupe els càrrecs de govern. L’ajuntament ha d’estar ocupat per persones al servei de la població i treballar sempre pensant en els interessos dels nostres veïns i Veïnes. Junt amb vosaltres, farem un ajuntament democràtic, transparent, humil i just sense distincions entre els seus habitants, independentment del que voten, perquè tots i totes formem part d’Alcalà i d’Alcossebre.