Sóc David Salvador Sorlí, veí del poble des de que vaig vindre al món fa 29 anys i molt orgullós de ser-ho.

Primer que res he de dir que son tècnic superior d’administració i finances, cicle cursat a l’institut del nostre poble, l’IES Serra d’Irta. Abans d’això vaig cursar a l’IES Vila Roja d’Almassora el cicle formatiu de laboratori d’imatge per l’afició que tinc al món de la fotografia. Els meus estudis obligatoris, l’ESO i la primària, també els vaig cursar junt amb els meus amics de sempre, al poble.

I què dir de la meua vida laboral? Des de fa uns anys, ja ni recordo quants, estic tirant una maneta a la panaderia dels meus pares els caps de setmana i en vacances. Aquesta feina l’he combinada amb els treballs que podem trobar al nostre volgut Alcossebre, com són empleat a un supermercat i socorrista a les platges. A partir de 2016 em vaig posar a treballar com a administratiu a Facsa, l’empresa que porta la gestió de l’aigua potable al nostre municipi. De les meues tasques a Facsa he de destacar el tracte amb els clients i la lectura dels comptadors d’aigua.

En relació al meu vincle amb aquest poble, he de dir que he format part de diferents associacions. He sigut membre de la colla de xancuts Els Babarots, arrancant un somriure a veïns i veïnes del nostre municipi i d’altres de prop. També he format part del col·lectiu local de Dj’s Soundnight Group. Membre de la junta com a tresorer i organitzant els festivals Carnestoltes d’Estiu a Alcossebre i Soundnight Festival a Alcalà.

 

En la part esportiva, he sigut membre del club MTB Serra d’Irta, Runners Gaspatxers i AMICS de les curses populars Alcalà-Alcossebre. D’aquest últim, sóc l’actual secretari i part organitzadora de les curses Pujà a Santa Llúcia, 5K Volta al far i Sant Silvestre Gaspatxera.

Però la pregunta és: Què motiva a un jove com jo a introduir-se al món de la política? Realment no em ve d’ara, ja que fa uns anys vaig formar part del col·lectiu Bloc Jove Maestrat-Els Ports.

Torne motivat a la política perquè crec que tant Alcalà com Alcossebre es mereix ser un municipi en què els seus veïns i veïnes puguen estar orgullosos de viure-hi.

Veig que cada dia més gent jove abandona casa nostra perquè no tenen una oportunitat per a treballar i viure tot l’any. La majoria de treballs estan vinculats amb la temporalitat, amb la fruita a Alcalà i la temporada d’estiu cada volta més curta d’Alcossebre. Aquest és el problema més gros que tenim i al que, baix el meu punt de vista, hem de buscar mesures i solucions des d’un principi.

Per una altra banda, crec que tots els nuclis del nostre municipi es mereixen ser un lloc atractiu i amable amb la gent que viu el dia a dia, i per als visitants.

Crec que la candidatura de Compromís encapçalada per Maria Sorlí és la millor opció de cara a les properes eleccions municipals. Som un grup de gent que combina joventut i experiència, però sobretot amb moltes ganes de treballar per als veïns i veïnes del nostre municipi.