La crisi migratòria que estem vivint a Europa està marcant un abans i un després en la realitat social. Poca gent recordem uns moment amb imatges tant dures com les que estem veient dia a dia tant a les xarxes socials com als mitjans de comunicació. Una situació migratòria comparable als moviments territorials de les guerres més dures que hem estudiat als llibres d’història a la que el govern actual només li posa un número. Menys de 3000 persones podran ser acollides a l’Estat espanyol, menys de 3000 persones tindran dret a viure.

La població no podem quedar impassible front a esta barbaritat. No podem mirar cap a un altre costat mentre es compten persones com si foren bestiar, no podem acceptar que es done l’oportunitat de viure a poc més de 700 famílies mentre veiem com apareixen persones mortes a les nostres platges.

Per això, des de Compromís per Alcalà i Alcossebre volem posar en marxa un servei de registre de possibles famílies acollidores al nostres poble. Volem posar en relleu la humanitat dels nostres veïns i veïnes i facilitar l’acollida d’algunes famílies per donar-los una oportunitat de sobreviure. Cases buides, habitacions a la nostra llar… en definitiva un lloc on salvar algunes vides anònimes.

Si tens interès en oferir la teua solidaritat posat en contacte amb nosaltres:

compromisalcalaalcossebre@gmail.com

MARTA SORLÍ: 626337118

MARIA SORLÍ: 652860784 (vesprades i cap de setmana)

MANEL SALVADOR: 635680851