Hola, sóc Glòria Bosch Roig, de Capicorb. A mi no em teniu molt vista, però a la meva germana segur que la coneixeu, és Neus, la que treballe a la notaria.
Jo ja fa molts anys que estic fora, primer a València estudiant Turisme, després vaig estar a Alemanya estudiant Filologia Germànica, on també em vaig doctorar; finalment em vaig traslladar a Mallorca i vaig començar a treballar de professora a la Universitat de les Illes Balears.

Ara visc a cavall entre Palma i Capicorb, és l’efecte de l’afecte, que em fa tornar sempre a les arrels, perquè viure lluny de casa tants anys m’ha ensenyat a estimar-me més la meva terra. La distància m’ha obert els ulls i m’ha fet veure més enllà.

Diuen que un tot sol no pot canviar el món, però almenys pot començar intentant canviar allò que té més a prop. Crec que ara és el moment de fer-ho, per això formar part d’aquest projecte dinàmic, jove i il·lusionador és un gran repte per a mi.

Però jo què hi puc aportar? Doncs, sobretot, les ganes de treballar per un canvi urgent i necessari a l’Ajuntament d’Alcalà-Alcossebre- i Capicorb! Un canvi que ens faci sentir acollits a tots i orgullosos del nostre entorn, perquè aquest és un lloc amb bona gent que té molt de potencial i moltes coses bones per oferir.
Puc aportar també una perspectiva crítica i perifèrica, viatjada i oberta, i una llarga experiència dins l’activisme i associacionisme veïnal.

I perquè a diferència del que diu la lletra d’aquell Tango tan conegut: “…veinte años no es nada…”, vint anys són una eternitat si ens governen dinosaures a punt d’extingir-se.