Em dic Joan Manuel Barceló Puig i formo part de la llista de Compromís per Alcalà i Alcossebre. Des de xicotet he estudiat a l’escola d’Alcalà fins a principis de 2000. A partir d’este moment  vaig tindre l’oportunitat de començar i acabar la meva formació a Sogorb com a tècnic en treballs forestals i conservació del medi ambient i després com Tècnic Superior en Gestió i organització dels recursos naturals i paisatgístics. Durant i després dels estudis he realitzat cursos i he treballat en llocs relacionats amb els sector agrícola i el sector turístic.

Compromís per Alcalà és un col·lectiu que sempre ha treballat i treballarà dia a dia fent la feina ben feta de forma respectuosa, generosa, humil i responsable. Per això estic orgullós de formar part d’aquest equip que té un projecte molt engrescador, un equip molt treballador i fiable.

Des de Compromís puc treballar per a les persones de forma honrada, responsable i amable. Considero que actualment tenim moltes coses a millorar en la gestió i organització del poble des de fa molts anys, on la participació i l’opinió de la ciutadania ha de ser primordial. També penso que hem d’impulsar diversos sectors motors del poble com  l’agrícola i el ganader i revitalitzar el sector turístic, així com altres sectors que potencien l’economia del nostre territori. Des de Compromís treballem i treballarem per a tindre un poble equilibrat, on tots els sectors pugen de nivell i totes les famílies puguen viure dignament i la gent tinga un treball sostenible, digne i segur.