Sóc Toni Garcia Sanz. Tinc 59 anys i sóc nascut i visc a Alcalà. Professionalment sóc biòleg i funcionari de carrera per oposició des de l’any 1990. Des d’aleshores he treballat en la conselleria d’Agricultura, en el servei de Pesca Marítima, durant tota la dècada dels 90, a València. Des de l’any 2000 treballo a Castelló, a la direcció territorial d’aquesta mateixa conselleria, com a tècnic biòleg en matèria de medi ambient. I des de l’inici d’aquesta legislatura ho faig com a director territorial de la conselleria d’Agricultura, Medi Ambient, Canvi Climàtic i Desenvolupament Rural a Castelló, a l’edifici PROP. Sóc, també, agricultor a temps parcial.

Tot i que no tinc filiació política, sí que ocupe un càrrec polític, el que abans he esmentat. No sóc de Compromís però sí que tinc un compromís amb esta conselleria que va més enllà de disposar del carnet.

Ara, he accedit anar en les llistes d’aquesta formació política perquè ha sigut la única candidatura que m’ho ha proposat. Conec les persones i em trobe molt còmode amb les seues pretensions. A més penso que l’alternança en l’ús del poder és un dels pilars d’un estat democràtic, però no una alternança com una turnicitat, un repartiment de la quota de poder, ara tu, ara jo, no, sinó una alternància com un repte de provar noves iniciatives, una alternança que siga un alè d’aire fresc per renovar l’acomodament, l’immobilisme que diuen que provoca l’ús d’eixa capacitat de governar. I al nostre poble li cal, també, una injecció d’aire fresc, després de molt de temps de govern del partit popular.

Aquelles persones que cobrem de l’erari públic mai no podem perdre de vista que el nostre treball ha d’estar presidit per dos pilar fonamentals: 1- la vocació de servei públic,  2- la professionalitat, que està ordenada per la legalitat vigent.

Exigim a tothom que siga així.