Punts de l’ordre del dia:

-Aprovació de l’ordenança que regula les bases de les ajudes econòmiques per als usuaris del Centre de Respir Familiar. L’ordenança marca una ajuda màxima de 50 euros. Des de Compromís es considerava una ajuda molt baixa. S’ha debatut, i s’ha aconseguit pujar les ajudes fins a 150 euros i el compromís de modificar la partida pressupostària en cas que fes falta.
-S’ha aprovat per unanimitat una moció que anteriorment havíem consensuat tots els grups municipals, i que havien demanat diferents clubs ciclistes, com el Club Ciclista Chivertense-MTB Serra d’Irta. En ella es demana a la Conselleria de Infraestructures, Territori i Medi Ambient l’aprovació de diferents Decrets que modifiquin de forma puntual aquells normatives, PORNs i PRUGs dels diferents Parcs Naturals per a que les bicicletes puguin circular per elles.
-També s’ha aprovat per unanimitat una moció presentada per Compromís on demanem a l’Institut Valencià de l’audiovisual i la Cinematografia, responsable dels Arxius de RTVV, que ens envie el llistat de les gravacions de Ràdio Televisió Valenciana en les que apareguen Alcalà de Xivert i Alcossebre. Una vegada es tinga el llistat, s’ha de fer una tria per tal de demanar una còpia dels documents més valuosos o significatius. Estes còpies passaran a formar part de l’Arxiu Municipal i estaran a disposició de la ciutadania.
En el torn de precs, el regidor de Compromís Manel Salvador ha demanat:
-Que es facin totes les gestions necessàries amb ADIF per a que estiga oberta la sala d’espera de l’estació de ferrocarril d’Alcalà de Xivert, i d’aquesta manera les persones que fan us del ferrocarril no hagen d’esperar el tren a l’aire lliure, i puguen fer-ho al resguard del fred, del vent i de la pluja.