Ja han passat les primàries. Ara toque analitzar els resultats. Hi haurà persones que estaran contentes, i persones que no ho estaran tant. Hi haurà qui es sentirà vencedor, i hi haurà qui es sentirà vençut. El que està clar és que Compromís, i la democràcia, han guanyat, i molt. Quasi 40.000 persones han decidit quines seran les llistes que ens representaran per a les properes eleccions autonòmiques, i este és el més gran triomf d’estes primàries.

Nosaltres, el col·lectiu de Compromís per Alcalà i Alcossebre, també fem balanç, i no estem contents, estem contentíssims. I ho estem per molts motius. Primerament, Marta Sorlí, membre (molt) actiu del nostre col·lectiu, ha obtés un magnífic resultat. Ha demostrat que no només la recolzem nosaltres, no només nosaltres valorem tot el seu treball, sinò que moltíssimes persones al llarg i ample de les comarques del nord l’han recolzat, fins a aconseguir 1.519 punts, i situar-se com la tercera persona més votada, encara que les quotes la posicionaran com la 5ena a la llista.

D’altra banda, estem també molt contents per la resposta que hem tingut per part dels ciutadans i ciutadanes del nostre poble, d’Alcalà i Alcossebre. Moltes han segut les persones que han volgut participar del procés de primàries. Moltes han segut les persones que no han tingut por a l’hora d’ajudar-nos a decidir com ha de ser la llista autonòmica, fins al punt de tindre la mesa amb més cens de la comarca, sense ser, ni de lluny, el poble més gran. I això ens omple d’orgull.

Per tant,  en este moment d’anàlisi, el col·lectiu de Compromís per Alcalà i Alcossebre només podem dir GRÀCIES. Gràcies a tots i a totes els que heu participat. Gràcies per fer possible una nova política, on tots i totes puguem opinar.

Volem, també, donar la ENHORABONA a tots els candidats i candidates que formaran part de les llistes, locals i autonòmiques, de Compromís, i encoratjar-los davant la tasca que se’ls presente: canviar la política i el País Valencià de socarrel.

I, per descomptat, també volem FELICITAR a Marta Sorlí, la nostra companya, per l’excel·lent resultat obtés. Estem molt orgullosos de tu, i sabem que realitzaras una fantàstica tasca com a membre del projecte autonòmic de Compromís.

 

Maria Sorlí

Portaveu local de Compromís per Alcalà i Alcossebre.