Sóc Selene Martí Foix i prompte faré els 23 anys. Visc al poble des de sempre, tot i que no sempre al mateix lloc. He viscut a Alcalà alguns anys, i alguns més a Alcossebre, per tant he anat a les dos escoles i també al nostre institut. Viure en els dos nuclis m’ha fet tindre una visió prou ampla de les seues diferències i també similituds.

Ara estic acabant el Grau en Comunicació Audiovisual en la Universitat Jaume I. No treballo del que he estudiat encara, tot i que si he estat de fotògrafa i de tècnica de so a una ràdio. I com tots els joves del nostre poble, no he parat de treballar des de que he pogut: de cambrera, de dependenta o de caixera, a un bar o una tenda, a un supermercat, a un banc o a la discoteca. Quin currículum tan estranyament llarg i divers, suposo que és el que té el treball precari de temporada.

Si he d’explicar com sóc començaré per dir que sóc inquieta i persistent. Inquieta perquè no puc estar sense fer res, per això sempre tinc alguna cosa entre mans. Des dels 5 anys formo part del Grup de Danses Lo Cirilo, associació de la què sóc secretaria des del 2014, quan ja vaig tindre l’edat per poder ser-ho, tot i que ja estava involucrada en la Junta des de prou abans. I també he sigut Fadrina de Santa Teresa en el 2018.

No m’agrada fer les coses a mitges, per això quan m’involucro intento fer-ho de veritat. M’agrada enfrontar-me a nous reptes i esforçar-me per donar el millor de mi. Per això dic que sóc persistent, perquè quan alguna cosa és nova per a mi no em faig enrere, ho faig, i m’equivoco, i ho torno a fer fins que aprenc com he de fer-ho bé.

I per ser així serà que vaig començar a treballar amb Compromís per Alcalà i Alcossebre farà ja uns 4 anys. Vaig veure en Compromís una altra manera de treballar pel meu poble, sempre oberta i participativa. No som conformistes, sempre intentem veure noves maneres de millorar el dia a dia dels nostres veïns i veines. Tenim moltes ganes de ficar-nos mans en l’obra per poder fer realitat un altre model de poble, un model que assegure un futur millor per a Alcalà i Alcossebre. Per això, estic orgullosa de formar part d’este equip.